Kompanija Jadran dobila posao adaptacije Ogledne osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu

Beograd, 4. jul 2023. – Kompanija Jadran odabrana za izvođača radova na adaptaciji objekta Ogledna osnovna škola „Vladislav Ribnikar” u Beogradu. Ova značajna vest dolazi nakon pregovaračkog postupka bez objavljivanja javnog poziva zbog hitnosti izvođenja predmetnih radova.

Početak radova planiran je u četvrtak 6. jula, dok je ugovoreni rok za izvođenje 45 dana. Radovi će obuhvatiti podopolagačke, molersko-farbarske, mašinske radove, kao i zamenu unutrašnje stolarije. Vrednost radova procenjena je na 18 miliona dinara i izvodiće se na delu objekta škole sa ulazom iz Ulice Svetozara Markovića.

Kompanija Jadran je među 26 odabranih firmi koje su pozvane da učestvuju u ovom projektu. Kako je kriterijum za dodelu ugovora bila najniža cena, naša kompanija je sa svojom ponudom bila najkonkuretnija u odnosu na druge ponuđače.

Kompanija Jadran ima snažnu motivaciju da pruži podršku školi „Vladislav Ribnikar” u procesu obnove nakon tragedije koja se dogodila. Naša namera je da obezbedimo što je moguće bolje uslove za decu kako bi se što pre vratila normalna školska atmosfera. Cilj nam je da pružimo podršku školi i zajednici u teškim trenucima.

Po završetku radova, deo objekta škole sa ulazom iz Ulice Svetozara Markovića biće spreman za korišćenje za početak nove školske godine. Radovi će biti izvedeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i sa fokusom na stvaranje bezbednog i bezbrižnog okruženja za učenike i nastavnike.

Angažovaćemo sve potrebne resurse kako bi radovi bili uspešno završeni u datom vremenskom roku. Planirano je da adaptacija bude okončana do 1. septembra, kako bi se omogućio nesmetan povratak dece u školu.

Ovaj projekat predstavlja značajan korak ka obnovi škole „Vladislav Ribnikar” i stvaranju sigurnog okruženja za obrazovanje dece. Sa velikom odgovornošću ćemo dati svoj doprinos u obnovi škole i omogućiti deci da se vrate normalnim školskim aktivnostima.

Podelite na društvenim mrežama!