Image Alt

Generalno izvođenje

Jadran

Od davne 1950. godine kad je osnovan, do danas, „Jadran“ isporučuje najkvalitetnija građevinska rešenja koja traju. U početku, kroz molersko-farbarske radove, a potom i kroz druge završne građevinske radove i antikorozivnu zaštitu u velikim sistemima.

Postojeće kapacitete poslednjih godina podržali smo snažnim investicijama, prevashodno u građevinsku mehanizaciju i postavili pravac, odnosno dugoročnu strategiju dinamičnog i eksponencijalnog rasta kroz stalno širenje portfolia usluga. U svaku novu fazu ulazili smo potpuno spremni – kako stručno, tako i tehnički i to je naš napredak učinilo održivim i stabilnim.

Zato je danas naša kompanija sposobna da upravlja kapitalnim projektima od idejnog rešenja, preko projektovanja do samog izvođenja. Bez obzira da li vam je potrebna samo izgradnja ili rekonstrukcija ili želite kompletan paket, po sistemu “projektuj i izgradi”, “Jadran” upravlja celokupnim procesom i isporučuje gotov proizvod.

Izvodimo širok spektar građevinskih i završnih zanatskih radova sa izvođenjem svih vrsta instalacija, sa sposobnošću da iznesemo ugovore koji prelaze 10 miliona evra.

Izgradnja poslovno-stambenog objekta Hilandarska 14 Beograd

Naš sektor za građevinske i završne radove bio je uključen ili trenutno izvodi radove na sledećim projektima:

  • Rekonstrukcija „Sava Centar“ – generalni izvođač
  • Rekonstrukcija i dogradnja graničnog prelaza Horgoš – generalni izvođač
  • Izgradnja Nacionalnog odbojkaškog centra u Beogradu – generalni izvođač projektovanja i izgradnje
  • Izgradnja nove Palate pravde u Novom Sadu – generalni izvođač
  • Izgradnja poslovnog objekta Hilandarska 14 – generalni izvođač
  • Izgradnja nove osnovne škole “Nikola Tesla” u beogradskom naselju Leštane za 700 đaka sa celokupnom infrastrukturom i izgradnjom sportskih terena – generalni izvođač i lider konzorcijuma u projektovanju i izgradnji
  • Izgradnja, rekonstrukcija, obnova, sanacija i dovršetak sportskih objekata širom Srbije za Ministarstvo omladine i sporta, a finansirano iz budžeta Evropske Delegacije u Srbiji – izvođač i vodeći konzorcioni partner

REFERENCE

Reference