Gradonačelnik zadovoljan kako teku radovi na izgradnji škole

„Prezadovoljan sam brzinom i dinamikom kojom teku radovi na objektu. Možemo jasno da kažemo da nakon monitoringa gotovo svih velikih radova u gradu, neke firme rade odličan posao da i napravimo razliku u odnosu na one koje krše dogovore i ne ispunjavaju ugovorne obaveze“, rekao je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić prilikom obilaska radova na izgradnji osnovne škole Nikola Tesla u naselju Leštane.

Na ovom projektu, podsetimo naša kompanija je nosilac posla. Gradonačelnik je dodao da će se nova osnovna škola prostirati na 5.500 kvadratnih metara, dok vrednost radova iznosi oko 550 miliona dinara. „Školu će pohađati 1.500 mališana, a posao se realizuje preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije“, naglasio je prof. Dr Zoran Radojičić.

Na novu osnovnu školu u naselju Leštane čeka se godinama. Stari objekat, sagrađen još 1979. godine je srušen, a zatim smo započeli izgradnju nove škole i pratećih objekata. Trenutno, naše ekipe izvode unutrašnje radove, nakon što smo završili izgradnju konstrukcije.

Podelite na društvenim mrežama!