Jadran podržao projekat „Šalovanje – i stipendija i karijera“

Departman za građevinarstvo i geodeziju Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i predstavnici preko 40 kompanija iz ove oblasti, među kojima je i Jadran, potpisali su ugovor o poslovno tehničkoj saradnji kroz projekat pod nazivom „Šalovanje – i stipendija i karijera“.

Ovim projektom obezbediće se plaćena stručna praksa u želji da se unapredi znanje studenata treće i četvrte godine osnovnih akademskih studija i studenata master studija ovog Departmana, ali i da se odmah nakon završetka studija omogući njihovo zaposlenje u kompanijama sa kojima je potpisan ugovor. Na svim studijskim odsecima u oblasti građevinarstva ovog fakulteta trenutno studira preko 1.200 studenata, od kojih će jedan broj biti obuhvaćen i ovim programom.

Pored dekana Fakulteta tehničkih nauka prof. Dr Srđana Kolakovića, pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje prof. dr Zorana Miloševića i direktora Departmana za građevinarstvo i geodeziju prof.dr Igora Peška, ceremoniji je prisustvovao i zamenik gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac.

Naša kompanija je sa zadovoljstvom uzela učešće u ovoj značajnoj kampanji u okviru povezivanja nauke i privrede i trudićemo se da i ubuduće podržavamo studente i projekte poput ovog.

Podelite na društvenim mrežama!