Plaćena praksa u Jadranu

Četvrta po redu studenstka konferencija Građevinskih, Geodetskih i Arhitektonskih fakulteta „We build the future“ počinje sutra na Zlatiboru. Na ovoj trodnevnoj manifestaciji osim budućih akadamemaca okupiće se i predstavnici privrede i akademske zajednice, a ovogodišnju konferenciju podržala je i naša kompanija kao Srebrni sponzor.

Takođe, kao društveno odgovorna kompanija koja je posvećena stalnom razvoju i usavršavanju obezbedili smo jednomesečnu plaćenu praksu za tri studenta završnih godina master studija Građevinskog ili Arhitektonskog fakulteta.

Kroz ovu praksu želimo da studentima damo priliku da vide „kako diše“ građevinska firma i da u prijateljskom okruženju iskažu svoj potencijal i otkriju afinitete ka određenom segmentu poslovanja.

Tokom mesec dana prakse odabrane kandidate provešćemo kroz sve sektore, a najviše vremena provodiće u Sektoru tehničke pripreme, kao i na samim gradilištima, odnosno u izvođenju. Ono što je najznačajnije jeste da najbolje kandidate očekuje mogućnost zaposlenja!

Konferenciju „We build the future“ organizuje Asocijacija studenata modernog inženjerstva, Studenstskog parlamenta Građevinskog fakulteta i Studenstkog parlamenta Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Podelite na društvenim mrežama!