Image Alt

Projekat

Vazduhoplovna akademija Beograd, zgrada obrazovnog centra

Adaptacija

Jadran
Adaptacija-–-Vazduhoplovna-akademija-Beograd-11-Jadran-d.o.o.-Beograd.jpg
Adaptacija-–-Vazduhoplovna-akademija-Beograd-8-Jadran-d.o.o.-Beograd.jpg
Adaptacija-–-Vazduhoplovna-akademija-Beograd-9-Jadran-d.o.o.-Beograd.jpg
Adaptacija-–-Vazduhoplovna-akademija-Beograd-10-Jadran-d.o.o.-Beograd.jpg
Adaptacija-–-Vazduhoplovna-akademija-Beograd-7-Jadran-d.o.o.-Beograd.jpg

Vazduhoplovna akademija Beograd, zgrada obrazovnog centra

Vazduhoplovna akademija u Beogradu dobila je moderan obrazovni centar. Završili smo kompletnu adaptaciju Dvorišne zgrade u Ugovorom predviđenom roku. Naši radnici izveli su sledeće vrste radova na objektu:

GRAĐEVINSKO-ZANATSKI RADOVI: Demontirali smo sve postojeće prozore i vrata na objektu, srušili pojedine zidove, skinuli postojeću keramiku i podove. Izradili smo nove zidove na nekim delovima objekta sa malterisanjem, zatim smo izradili novu cementu košuljicu, kao i novu vodovodnu i kanalizacionu instalaciju. Ugradili smo i nove sanitarije u objekat, provukli elektrointalacije i postavili nove prozore i vrata u toaletima. Postavili smo i nov parket, kao i osvetljene na plafonima. Naravno, ceo objekat je kompletno okrečen.

KROVOPOKRIVAČKI RADOVI: Zbog lošeg stanja objekta, kopletan krovni pokrivač smo demontirali zajedno sa konstrukcijom. Izradili smo novu konstrukciju na kojoj je urađena antikorozivna zaštita i postavili smo nov pokrivač zajedno sa horizontalnim i vertikalnim olucima.

FASADERSKI RADOVI: Naši majstori izradili su novu demit fasadu sa završnim slojem – akrilnim malterom. Kompletna vrednost investicije iznosila je oko 30 miliona dinara.

Izgled pre i nakon završenih radova

Info o projektu

Kategorija:
Realizovani projekti
Datum:
Usluga:
Adaptacija