Radovi u Požarevcu ušli u završnu fazu

Naše radove na novoj bolnici u Požarevcu obišao je i gradonačelnik ovog grada Saša Pavlović, koji je najavio da će ovaj objekat, preko potreban građanima Požarevca i celog Braničevskog okruga, biti gotov u toku ove godine.

Rekonstrukcija zgrade u sastavu požarevačke bolnice čija je izgradnja započela još 1999. godine je sastavni deo projekta „Rumunija–Srbija zajednička inicijativa protiv raka u pograničnom regionu: poboljšanje dijagnostike i lečenje malignih tumora, RORS-193“, koji je sufinansiran iz INTERREG – IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija-Srbija.

Našoj kompaniji pripala je dvostruka uloga u ovom projektu : Izrada projektno-tehničke dokumentacije, kao i uloga generalnog izvođača svih građevinskih, zanatskih i instalaterskih radova. Projektovanje je počelo u novembru 2019. a sva odobrenja nadležnih institucija su ishodovana u avgustu 2020. godine, sa paralelnim izvođenjem radova. Na naše veliko zadovoljstvo, objekat je sada ušao duboko u završnu fazu.

Kada radovi budu gotovi, Požarevac će dobiti najsavremeniju bolnicu u regionu, urađenu po najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove.

Podelite na društvenim mrežama!