Stručna praksa za studente

Studenti završnih godina Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu posetili su Univerzitetsku biblioteku „Svetozar Marković“, gde kompanija Jadran d.o.o. izvodi radove na rekonstrukciji i revitalizaciji fasade.
Obilazak radova deo je besplatne stručne prakse, a budući diplomci imali su priliku da se upoznaju sa pravilima i obaveznim procedurama za radnike na gradilištu, ali i da vide kako izgleda sređivanje fasade prve namenski izgrađene biblioteke u Srbiji. Podsetimo, ova prelepa zgrada u Bulevaru kralja Aleksandra sagrađena je još 1926. godine.
Kompanija Jadran d.o.o. pokrenula je projekat stručne prakse za studente sa ciljem da privuče i zadrži mlade ljude sa visokim potencijalom. Obuka traje šest nedelja tokom kojih se studenti upoznaju sa kompanijom, našim mentorima i zaposlenima, ali i dobijaju konkretne zadatke i odgovornosti. Tokom stručne prakse studenti takođe analiziraju situacije iz prošlosti, suočavaju se sa izazovima obavljanja radnih zadataka u kratkim rokovima, ali takođe imaju mogućnost da ocene nas.
Kompanija Jadran nastaviće za razvijanjem ovog projekta i u budućnosti.

Podelite na društvenim mrežama!