Image Alt

Video

Jadran

Rekonstrukcija i proširenje graničnog prelaza Horgoš, asfaltiranje

U toku su radovi na proširenju trake za teretni saobraćaj na izlazu i zemlje. Naše ekipe izvode radove u šest od 12 faza predviđenih projektom.

Izgradnja Palate pravde Novi Sad, završetak konstrukcije

Posle nešto više od godinu dana od otvaranja gradilišta, na izgradnji nove zgrade novosadskog pravosuđa završili smo radove na konstrukciji objekta. Uskoro započinjemo radove na montaži staklene fasade, a pored stakla na objektu će se nalaziti kontaktna i ventilisana fasada.

Rekonstrukcija Sava centra, noćni radovi

Noćni radovi na antikorozivnoj zaštiti Scenskog tornja objekta B.

Rekonstrukcija Gerontološkog centra Subotica

Naša kompanija završila je prvu fazu rekonstrukcije Gerontološkog centra „Dudova šuma“ u Subotici. U narednim fazama očekuju nas radovi na još šest etaža, ukupne površine preko 8.000 m2.

Radovi na proširenju graničnog prelaza Horgoš

Na projektu rekonstrukcije i proširenja graničnog prelaza Horgoš u toku su pripreme za izradu asfalta, a naše ekipe izvode i radove na izradi vodovoda i kanalizacije, kao i elektroinstalacija.

Mašina za ekološko peskiranje

Prvi u Srbiji počeli smo da primenjujemo inovativnu tehnologiju – peskiranje bez oslobađanja prašine. Mašina „Sponge Jet“ umesto kvarcnog peska kao abrazivno sredstvo može da koristi sunđer i ima posebnu jedinicu za skladištenje iskorišćenog abraziva.

Rekonstrukcija Sava centra, radovi na fasadi

Na rekonstrukciji Sava centra u toku je zamena spoljne fasadne stolarije i priprema za izradu nove hidroizolacije krova.

Izgradnja Palate pravde Novi Sad, zemljani radovi

Na našem projektu izgradnji nove Palate pravde u Novom Sadu završeno je obezbeđenje temeljne jame i nastavljen iskop zemlje po fazama. Na samoj ivici iskopa montiran je kran u visini od 50 metara, a do kraja ove faze radova biće transportovano 11.000 m3 zemlje.

Rekonstrukcija Sava centra

Ponosni smo što je naša kompanija odabrana za generalnog izvođača rekonstrukcije Sava Centra koji je u sastavu Delta Holding sistema od 2020. godine i što smo dobili priliku da jednom od simbola Beograda vratimo stari sjaj kakav i zaslužuje!

Početak radova na proširenju i rekonstrukciji graničnog prelaza Horgoš

Projektnim zadatkom, osim rekonstrukcije nekih od postojećih objekata, na ulazu u zemlju predviđena je izgradnja dve nove saobraćajne trake za putnička vozila i dve za teretni saobraćaj. Naši radovi trajaće 18 meseci.

Izgradnja poslovno-stambenog objekta Hilandarska 14 Beograd (Time lapse)

Naš prvi Time lapse projekat – Kompletan tok gradnje poslovno-stambenog objekta u centru Beograda za investitora, New Moment, New Ideas Company.

Izgradnja Palate pravde Novi Sad, zaštita temeljne jame

Naše ekipe na izgradnji nove zgrade pravosuđa u Novom Sadu izvode radove na armirano-betonskim zidovima i bušenim armirano-betonskim i sekantnim šipovima, na delu ispod erkera susednog objekta. U narednoj fazi sledi izrada armirano-betonske konstrukcije objekta.

Rekonstrukcija bolnice u Požarevcu, u toku radova

Naša kompanija ima dvostruku ulogu na ovom projektu: izrada projektno-tehničke dokumentacije, kao i uloga generalnog izvođača na 8.558m2.
U prethodnom periodu izveli smo:
– sve građevinske i zanatske radove
– instalacije vodovoda, kanalizacije i hidrantske mreže
– elektro-instalacije, instalacija telekomunikacija i sistema dojave požara
– mašinske radove

Nagrada Sberbank Srbija, Vredne vredi podržati

Naša kompanija jedna je od devet domaćih firmi, klijenata Sberbank Srbija koje su nagrađene u okviru već tradiocionalne akcije banke „Vredne vredi podržati“. Kao i ranijih godina, u nagradnom izboru učestvovali su svi klijenti banke iz kategorije mikro, malih i srednjih preduzeća. Posle pažljive analize poslovnih rezultata velikog broja kompanija i preduzeća, odabrano je devet najuspešnijih biznis klijenata, među kojima se našala i kompanija Jadran d.o.o. Zahvaljujemo se našim partnerima iz Sberbank Srbija na divnom poklonu.

Izgradnja Palate pravde Novi Sad, početak radova

Za investitora, Evropsku delegaciju u Republici kao generalni izvođač započeli smo izgradnju nove Palate pravde u Novom Sadu. Novi objekat imaće ukupnu površinu od 9.000m2 i sastojaće se od dva podzemna nivoa, prizemlja i šest spratova.

Seča rastinja – Bobcat T870 Mulcher

Naša kompanija nabavila je radnu mašinu Bobcat T 870 Mulcher, dizajniranu za kontinuirano sitnjenje grmlja, korova, manjih stabala i gustog rastinja. Ovaj guseničar u optimalnim uslovima može da očisti površinu do 20 ari za samo jedan sat i ima neverovatno široku primenu.
Jadran vrši uslužno iznajmljivanje ove mašine, a više informacija možete pronaći na stranici Bobcat T870 Mulcher.

Izgradnja OŠ NIkola Tesla Leštane, kraj radova

Naša kompanija završila je prvi „design&build“ projekat u 70 godina dugoj istoriji – izgradnju nove osnovne škole u Leštanima. Osim glavnog objekta, naše ekipe su izgradile i fiskulturnu salu i uredile kompletno školsko dvorište.

Peskarenje i antikorozivna zaštita, Most na Drini

U okviru rekonstrukcije Mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića na Drini koji spaja Srbiju i Republiku Srpsku u Bosni i Hercegovini naša kompanija bila je zadužena za peskarenje i antikorozivnu zaštitu konstrukcije objekta.

Radovi na visini

Naša kompanija u svom timu ima sertifikovane radnike za rad na visini koji su obučeni za obavljanje širokog spektra građevinskih radova sa industrijskog užeta.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla Leštane – Završni radovi

Nakon izrade konstrukcije glavnog objekta nove osnovne škole Nikola Tesla završili smo fasadu, spoljašnju stolariju, krovnu konstrukciju, kao i vodove elektro, vodovodnih, kanalizacionih i mašinskih instalacija. Po završetku zanataskih radova, očekuje nas spoljno uređenje dvorišta i sportskih terena.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla Leštane, betonski radovi

Posle prve faze izgradnje nove OŠ Nikola Tesla u kojoj je obavljen iskop 3.000 m3 zemlje i izrađen temelj, na red je došla izrada betonske konstrukcije. Za četiri meseca intezivnih radova naši radnici ugradili su više od 1.100 m3 betona i preko 140 tona armature …

Injektiranje i sanacija betonskih površina

Važan segment našeg poslovanja jeste sanacija svih vidova oštećenja betonskih konstrukcija. Pogledajte kako izgleda kada naš tim zaustavlja prodor vode u Mokroj galeriji HE Đerdap I, 50 metara ispod nivoa Dunava, kao i u Injekcionoj galeriji HE Mali Zvornik.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla – Leštane

Naša kompanija zadužena je za izgradnju nove osnovne škole u beogradskom naselju Leštane. Investitor projekta je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, a ukupna vrednost posla iznosi 545 miliona dinara. Naša ekipa u prvoj fazi izvršila je iskop 3.000 m3 zemlje i obavila pripremu za izradu temelja.

Peskarenje Beograd

Jedna od specijalnosti kompanije Jadran jeste peskarenje. Naš tim obučen je za peskaranje svih vrsta metalnih površina, industrijskih postrojenja, mostova, železničkih prelaza, metalnih odbojnika i ograda pored puta, tankera, industrijskih mašina i dalekovoda.