Započet projekat plaćene prakse

U toku je plaćena praksa u našem Sektoru građevinsko-zanatskih radova za studente Master studija na Građevinskom fakultetu u Beogradu. Ovaj projekat započeli smo krajem prošle godine učešćem na studentskoj konferenciji We build the future na Zlatiboru. Uslovi za kandidate bili su da imaju prosek izad osam i da im je ostalo manje od tri ispita do završetka Master studija na Građevinskom ili Arhitektonskom fakultetu.

Od prijavljenih kandidata opredelili smo seza dve studentkinje koje zajedno sa našim projekt menadžerima aktivno učestvuju u realizaciji započetih projekata.

Istovremeno, naša kompanija pokrenula je i praksu u Sektoru antikorozivne zaštite. Posebno smo ponosni na činjenicu da su nedavno radni odnos u Jadranu zasnovale dve devojke koje su kod nas bile na praksi prošle godine u sklopu saradnje sa Tehnološko-metalurškim fakultetom u Beogradu.

Građevinska kompanija Jadran kao jedan od prioriteta postavila je angažovanje mladih i obrazovnih inženjera. Ukoliko ste ambiciozni, vredni i želite da budete deo tima posvećenog stalnom usavršavanju pošaljite vašu radnu biografiju na office@jadran-bg.rs ili se prijavite direktno na našem sajtu putem stranice Praksa u Jadranu.

Podelite na društvenim mrežama!