Završena rekonstrukcija dva objekta DZ Mladenovac

Polovinom aprila prošle godine naše ekipe započele su rekonstrukciju i energetsko unapređenje Doma zdravlja Mladenovac. Godinu dana kasnije, kompletirali smo radove na Objektu 1 (650m2) u kome se nalaze laboratorija, odeljenja ginekologije i kućnog lečenja, kao i radove na Objektu 3, površine 3.000m2 u kome su smeštene službe Hitne pomoći, stomatologije, dečjeg odeljenja, opšte prakse, rendgena i apoteka.

U prethodnih 12 meseci izvodili smo limarske, bravarske, izolaterske, gipsarske, mašinske i druge radove, kao i instalaciju niske i jake struje i montažu video nadzora u okviru osnovnog ugovora.

Nakon što su naše ekipe „otvorile gradilište“, utvrđeno je da je potrebno izvesti i neke radove koji nisu bili predviđeni, pa smo u okviru novog ugovora izveli i potpunu rekonstrukciju ravnih krovova, zamenu celokupne gromobranske mreže, a montirali smo i nova olovna vrata u rendgen sali.

Za potrebe svih navedenih radova, svakoga dana bilo je na gradilištu angažovano oko 30 radnika, a za to vreme sve službe Doma zdravlja su morale da funkcionišu jer DZ Mladenovac opslužuje oko 50.000 stanovnika.

Trenutno smo na 85 odsto od ukupnog ugovora, a u narednom periodu trebalo bi da se uradi i Objekat 2 u kome su smeštene službe uprave Doma zdravlja i specijalističkih ordinacija.

Podsetimo, investitori na ovom projektu su Opština Mladenovac i Kancelarija za javna ulaganja.

Podelite na društvenim mrežama!